Quizterrassen

2024.06.26
Quizterrassen
Pris
Entré: 60kr
Typ av arrangemang:  Humor / Scen
Öppnar:  17:30
Börjar:  20:00
Stänger:  23:00
Plats: Mejeriet
Åldersgräns: Fri ålder
Mejeriets omåttligt populära sommarquiz med Kristoffer Jonzon!

Quizledare Jonzons humoristiska och avväpnande stil tvingar dig att träna skrattgroparna och geniknölarna simultant. Vässa pennorna, skumma Wikipedia och ta med ditt bästa lag!

För att underlätta för er och oss så har vi ett förköpssystem för bokning/biljetter så att ni vet att ni har en garanterad plats på arrangemanget. Arrangemangen är utomhus och vi flyttar inte in vid dåligt väder. Medparten av platserna är under parasoll eller segeltak men vid ösregn kan kläder efter väder vara en god idé!

Vill man ta något svalkande att dricka och kanske en runda boule innan man sätter sig till bords har vår bar Stallet öppet från 17.00! Läs mer under Mat & Dryck —> STALLET
Restaurangens meny hittar ni via knappen här när den är släppt (någon vecka innan premiär!)

INFO BOKNING & BILJETTER:

· Välj biljetter för den sittning ni önskar komma och hur många ni är, gör gärna ett samlat köp för hela ditt sällskap. Det underlättar för oss i placering. Kan du inte välja din önskade tid är den tiden fullbokad. Välj en tidig sittning om ni vill ha chans på dom bästa borden :).

· Även om det är fullbokat kan det vara en idé att titta förbi då vi ofta har några platser för drop-in.

· Ha med biljetten utskriven eller i mobilen och visa hovmästare.

· Är ni ett stort sällskap (fler än 6 pers) så kan det hända ni blir uppdelade på fler bord. Är ni fler än 8 personer så gör ni två bokningar. Bokar du en singelplats kan det hända att du får sitta tillsammans med ett annat sällskap.

· Din bokning släpps vid en försening (30 min). Om ni märker att man håller på att komma försent till sin bokning var vänlig maila bokabord@kulturmejeriet.se eller ring 046-131347 (svar i mån av tid)

· Vid avbokning vänligen kontakta bokabord@kulturmejeriet.se (ange namn och referensnummer). OBS! Biljetterna återköps ej vid avbokning.

Du kanske också gillar