Den Svenska Björnstammen

2024.10.05
BILJETTER UTE NU!
Den Svenska Björnstammen
Pris
Ordinarie pris ståplats: 425kr
Studentpris ståplats: 380kr
Typ av arrangemang:  Konsert
Öppnar:  19:00
Börjar:  20:00
Stänger:  01:00
Plats: Mejeriet
Åldersgräns: 18 år
Den Svenska Björnstammen annonserade nyligen att de släpper ny efterlängtad musik den 26 april i form av dubbel-EP:n ”Med sång / Utan sång”. Samtidigt passade de på att hinta om en höstturné som startar i september och det blir dubbelspelning hos oss 4-5 oktober! När de var här senast, i februari förra året, fick vi lägga till en spelning för det sålde slut direkt. Precis som alla andra besök de har gjort här så det var lika bra att slå till med en dubbel på en gång.
 
Med en lång musikkarriär kantad av succéer så som över 230 miljoner streams på Spotify, flertalet prestigefyllda musikpriser och slutsålda turnéer i bagaget är Den Svenska Björnstammen ett av Sveriges mest uppskattade band. Nu gör de sig redo att åka ut på en höstturné med 10 stopp från norra till södra Sverige. Med sin otroliga låtskatt, som sträcker sig från debuten 2011 då de släppte dunderhiten ”Vart jag mig i världen vänder”, och sin nya dubbel-EP ”Med sång / Utan sång” bjuder de in publiken att lyssna till älskade klassiker och framtida favoriter.
 
“Vi ser fram emot att spela för en publik under 10 spelningar i höst, och möjligheten att spela några av låtarna från dubbel EP:n live!”, hälsar Björnarna.

Du kanske också gillar