Catering & Menyer

Featured

Kvällsmeny under arrangemang

Under våra arrangemang på Mejeriet under höst/vinter/vår så erbjuder vi en varierande meny baserad på råvaror i säsong just då. Menyn består av två huvudrätter, varav en alltid är vegetarisk, samt ett varierande utbud av smårätter. Uppdaterad meny och bilder finner ni här nedan och på vår Instagram. En del arrangemang har specialmenyer och ibland erbjuds det mat via förköp, du hittar denna information under respektive arrangemang i programmet. Vid arrangemang har baren alltid öppet och erbjuder ett stort utbud av öl, vin, drinkar samt alkoholfria alternativ. För frågor kring menyn, allergier eller liknande så skicka gärna ett mail till oss på bokabord@kulturmejeriet.se.

Meny SEPTEMBER

Sesam & pankofriterad Kolja

Bisque · Pärlcouscous · Plommon · Koriander · Jalapeno · Lime

210:-

Fatteh med småländsk svamp

Aubergine · Rättviksärt · Rotfruktschips  · Rostat bovete · Tahini  · Dansk rödbeta

180:-

Smått

Griljerad vattenmelon · Rökt feta · Solros · Krasse

90:-

Råraka · Tahini · Oliver · Fänkålsdill

60:-

Veckans pickles 

60:-

Sött
Kunafa  

80:-

För Stallets meny läs här!

Catering

Mejeriets restaurang erbjuder catering till din privata fest, din konferens eller event. Vår grundmeny är ’Meze På Skånska’ – Ett gäng smårätter med rötterna runt medelhavet, i en nytolkning där svenska råvaror och smaker får lov att stå i centrum. Vi köper alltid svenskt kött och har själva småskaliga odlingar som växer och blir större för varje år som går. Vår ambition är att använda de resurser och råvaror som finns nära till hands.

Är ni stora sällskap är vi öppna för att titta på specialmenyer efter era önskemål. Vi tar emot era förfrågningar på