Oslipat

2024.04.18
Kirsty Armstrong・Armann Hreinsson m.fl.
Oslipat
Pris
Bord 2 personer (endast matgäster): 440kr
Bord 4 personer (endast matgäster): 880kr
Ordinarie sittplats (först till kvarn): 220kr
Student sittplats (först till kvarn): 160kr
Säsongskort ordinarie: 1000kr
Säsongskort student: 650kr
Typ av arrangemang:  Humor / Scen
Öppnar:  18:00
Börjar:  20:00
Stänger:  23:00
Plats: Mejeriet
Åldersgräns: 13 år
Kirsty Armstrong är en naturkraft som ståuppare. Alla som har sett henne vet att det är sant. Med en avväpnande skamlöshet tar hon mer risker än de flesta inom svensk standup. 2022 vann hon välförtjänt priset Årets kvinnliga komiker på Svenska standupgalan.

Armann Hreinsson har en bakgrund som skabrös rappare. Han har också visat att han är extremt bra på standup. Med ett barns nyfikenhet på livet pillar han glatt bort sårskorporna på våra gemensamma erfarenheter.

Jonas Strandberg är känd för sina korta och finurliga skämt. Han har en deadpanleverans kombinerad med en ödmjuk aura som utgör ett annorlunda element på den svenska standupscenen. Förutom att jobba med standup skriver han också krönikor och gör Stephen King-podden, som handlar om en känd amerikansk skräckförfattare.

Insläpp 18.00, köpt biljett garanterar inte sittplats – kom i god tid. Aktuell meny läggs upp under länken "Meny" ovan.

Hanna Lublin är en nyare komiker som på kort tid gjort succé på klubbarna i Stockholm. Med sin avslappnade men skarpa stil är hon redan ett säkert kort! Det kan delvis bero på att hon redan länge har varit bland de roligaste på Twitter (som vissa påstår har döpts om till X) med kontot ”Nordeuropas äldsta avbildning av en semla".

Du kanske också gillar