Oslipat

2024.02.22
Fritte Fritzson • Simon Chippen Svensson m.fl.
Oslipat
Pris
Bord 2 personer (endast matgäster): 440kr
Bord 4 personer (endast matgäster): 880kr
Ordinarie sittplats (först till kvarn): 220kr
Student sittplats (först till kvarn): 160kr
Säsongskort ordinarie: 1000kr
Säsongskort student: 650kr
Typ av arrangemang:  Humor / Scen
Öppnar:  18:00
Börjar:  20:00
Stänger:  23:00
Plats: Mejeriet
Åldersgräns: 13 år
OBS! Insläpp 18.00. Köpt biljett garanterar inte sittplats - kom i god tid.

Fritte Fritzson är kanske just nu mest känd som På spåret-vinnare 2023, men är också en av Oslipats grundare. Han har hörts i legendariska podcasten Alla mina kamrater och gör också den populärvetenskapliga podden Allt du velat veta. Fritte är lika delar folklig och smart på scenen och lämnar aldrig publiken ledsen.

Simon Chippen Svensson har en humorhjärna som definierar verkligheten på ett sätt som får oss att se den med nya ögon. Alltid roligt och energifyllt. Karriären lyfte med P3-program som Pang Prego och Tankesmedjan. Idag hörs han i Della-imperiets poddar, som Della Sport och Della Arte.

Albin Olsson är en komiker som ständigt balanserar på gränsen för vad som är olämpligt och ännu värre. Med hjälp av sin västkustska charm får han publiken att skratta åt vad som helst. En del av poddsuccén Kafferepet.

Lisa Dahlin har en cool stil och elegant formulerade skämt. Malmö har varit hennes hemmascen men de senaste åren har hon lagt i en extra växel och uppträtt på många olika klubbar runt om i Sverige.

Du kanske också gillar