Juldagen med Familjen

2023.12.25
Familjen (LIVE)! DJs: Karin Bernstrup, MRTN
Juldagen med Familjen
Pris
Ordinarie: 295kr
Typ av arrangemang:  Klubb / Bar
Öppnar:  22:00
Börjar:  22:00
Stänger:  03:00
Plats: Mejeriet
Åldersgräns: 18 år
Det finns bara en plats man vill fira juldagen på och det är Mejeriet. Det finns bara en familj man vill fira juldagen med och det är Familjen med stort F, alltså inga andra än Johan T Karlsson och Andreas Tilliander. Våra juldagsfester vågar vi ändå säga är legendariska denna röda dag. Vi välkomna tillbaka Johan och Andreas elektroniska pop med basgångar på syra, till vår stora scen. Ni som dansat av er julbordsmaten tidigare med denna maskin till liveakt vet vad som väntar. Ni andra har något mäktigt att se fram emot. Utöver detta blir det DJ-bås som rattas av bl.a. Karin Bernstrup och MRTN.

FAMILJEN
”Jag gjorde upp en eld för dig och nu brinner hela skogen”

2007 tändes en eld som brinner än. Familjen slog igenom stort med den euforiska hitten ”Det snurrar i min skalle” som fick dansgolven att explodera. 14 år senare har såväl den svenska housemusikens segertåg över världen som vågen av indiepop på svenska kommit och gått. Men Familjen är kvar!

14 år av fantastisk, elektronisk pop med både personligt varma, smarta och politiska texter. Skildringar av såväl av dagens Sverige som av människan. En karriär som tagit Familjen, eller Johan T Karlsson som det står i passet från dansgolven till TV-sofforna och hans medverkan i Så mycket bättre 2014. 2021 är familjen aktuell med låten Malmö Stad som förekom i SVT:s succéserie Den tunna blå linjen. Ett smakprov från ett kommande album, det första sedan ”Kom” från 2018.

Du kanske också gillar