Augustine

2024.02.10
Utsålt
Augustine
Pris
Ordinarie stå: 300kr
Typ av arrangemang:  Konsert
Öppnar:  19:00
Börjar:  20:00
Stänger:  00:00
Plats: Mejeriet
Åldersgräns: 13 år
Stay tuned för magi! Under hösten är det äntligen dags för nytt material från Augustine och med nytt album i ryggen ger sig Augustine ut på en efterlängtad turné i början av 2024. Den tvåfaldigt Grammisnominerade artisten och producenten Augustine debuterade 2019 med låtarna “Luzon” och “A Scent of Lily”. Sedan dess har hyllningskörerna överröstat varandra. Biljetterna släpps måndag 25 september kl 10.00.

Utöver Grammisnomineringar 2022 i kategorierna “Årets Album” och “Årets Alternativa Pop” har Augustine letat sig in på redaktionerna för Billboard och Rolling Stone, vidare till tongivande amerikanska radiostationer som KCRW och KPFA California, samt inflytelserika musikbloggar som EARMILK och Ones To Watch. Han har gjort turnéer med utsålda gig i både Skandinavien och Europa, samt uppträtt på Way Out West och SXSW inför tusentals fans.

Augustines låtkatalog har streamats över 50 miljoner gånger och hans musik har tagit sig hela vägen från hemorten Jörlanda till stora internationella sammanhang och lyssnare över hela världen.

Spelningen är utsåld! Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett för samma pris/lägre eller högre pris än du köpte den för och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.