Mapei

2024.03.02
SUPPORT: STEPH
Mapei
Pris
Ordinarie ståplats: 375kr
Typ av arrangemang:  Konsert
Öppnar:  19:00
Börjar:  20:00
Plats: Mejeriet
Åldersgräns: 13 år
Efter succén i Så Mycket Bättre är det nu dags för Mapei att bege sig ut på egen turné i Sverige. Med sig har hon ett starkt liveband och en mängd nya låtar från tv-programmet som för första gången kommer att framföras live.

Mapei är en svensk-amerikansk multiartist – sångerska, rappare och låtskrivare. Nyfikenhet är ett återkommande tema i Mapeis kreativa värld, hon är musikaliskt mångsidig och har alltid gått sin egen väg mot det oförutsägbara. Under hennes 15 år långa karriär har hon haft en världshit med låten ”Don’t Wait”, släppt tre album med totalt över 230 miljoner streams globalt på alla plattformar och tagit emot Musikförläggarnas pris för Årets Textförfattare. Mapei rör sig sömlöst som en musikalisk kameleont mellan genrer och samarbetat med artister som Swedish House Mafia, Major Lazor, Robyn och Timbuktu för att nämna några. Under hösten medverkade Mapei i TV4:s Så Mycket Bättre där publiken fått följa henne både musikaliskt och personligt. Hennes låt ”Minns ikväll”, tolkningen av Eagle-Eye Cherry’s välkända låt ”Save Tonight”, har klättrat på både radio och Spotify topplistan.

Mapei gjorde sin första mini-turné redan vid 12 års ålder, har kallats ”Skandinaviens främsta rappare någonsin” av Timbuktu och Sveriges bästa liveartist av Markus Krunegård. I vår får publiken chansen att uppleva henne live på några av Svergies största scener som garanterat blir en show att minnas.

SUPPORT: STEPH

Malmös egna R&B-artist, STEPH, påbörjade sin musikaliska resa 2017 genom att ta steget till London för att fördjupa sig i musiken. Hennes kraftfulla röst och scenframträdanden har sedan dess fängslat publiken på scener i bland annat London, Köpenhamn och hemstaden Malmö. Debuten kom år 2020 med hennes första singel, och sedan dess har STEPH konsekvent levererat singlar som både sångerska och låtskrivare, hämtande inspiration från R&B, Pop & Soul.

Nu, under 2024, ser vi fram emot att följa hennes fortsatta musikaliska resa med spänning. Det inkluderar släppet av den kommande EP:n "Love Seasons (Pt.2)", spännande samarbeten och en rad förväntade liveframträdanden, som inleds med att vara förband för ingen mindre än Mapei på Mejeriet i Lund den 2 mars.

Du kanske också gillar