Replokaler

Filed under: — Mejeriet @ 23:36

Mejeriet har 11 replokaler med cirka 25 aktiva band. Det finns både replokaler som har musikutrustning och lokaler dit banden själva tar med allt de behöver. Beroende på storleken av lokalen delar mellan två och fyra band utrymme med varandra. Genom åren har många kända band repat hos oss, några av dem är Timbuktu, The Sinners, Logh, Gaby and the Guns och Atlas Losing Grip.

I lokalerna som inte är utrustade sköter banden själva uppdelningen av reptiderna. För dessa lokaler har Mejeriet har inga inskränkningar för när det är eller inte är tillåtet att repa. Hyran är 1100 kr per månad och band och debiteras kvartalsvis.

I lokalerna som är utrustade får varje band 1-2 reptider i veckan. I en utrustad replokal finns två gitarrförstärkare, basförstärkare, keyboard, sånganläggning och trumset. Dessa lokaler passar för dig som har ett nystartat band eller inte har egen utrustning. Hyran är  1100 kr per månad och band och debiteras kvartalsvis.

Om du repar på Mejeriet kan du driva dina repetitioner som en studiecirkel via ett studieförbund. På så vis kan du delvis finansiera hyran med upp till 70 %. Mejeriet kan ge er mer information om kontaktpersoner på respektive studieförbund.

Från och med våren 2017 har vi ett specialerbjudande tillsammans med Studiefrämjandet MittSkåne: Band där max hälften av medlemmarna är män får repa gratis under det första kalenderåret.

Erbjudandet är en del av vår satsning på att få fler flickor och kvinnor att spela i band. Mejeriet vill att alla ska ha samma möjligheter att skapa och uppleva kultur. Oavsett kön.

Vill du veta mer om våra replokaler, kontakta replokal@kulturmejeriet.se