The Garden (us) – INSTÄLLT

Filed under: Program — Martin @ 13:55

måndag 27 mars 2017

Öppnar kl. 20:00 / Börjar kl. 21:00
Pris: 150 kr / Inget förköp / 13-årsgräns
The Garden Facebook
The Garden Spotify
Facebook-event

Tyvärr måste vi meddela att The Garden har ställt in sina konserter i Sverige pga andra åtaganden. Vi beklagar verkligen detta och hoppas att de ska kunna komma tillbaka i framtiden men just nu finns det inget nytt datum. Biljetter återlöses på respektive inköpsställe.

———————————————
Neo-punkscenens mest excentriska tvillingar kommer till Mejeriet och Lund. De har aldrig tidigare spelat här men har gjort legendariska spelningar på Bakken och Stengade i Köpenhamn. Med bara trummor och bas är de något helt exceptionellt live och Vada Vada-punk kallar de sin musik om de själva får beskriva den. Något där de kreativa uttrycken får ta all plats och där man bortser från alla tidigare genrer och ideal.

The Garden bildades 2011 av Wyatt och Fletcher Shears och är sprungna ur den myllrande amerikanska västkustens punk och DIY-scen.

Support: SEKEL
SEKEL är ett Malmöband som spelar mörk och hypnotisk post-punk. Med sköra melodier, oljud och reverb skapar de en ljudvägg som är både medryckande och ogenomtränglig. De har spelat med band som Dungen, Föllakzoid, Exploded View, K-X-P, The KVB samt Ringo Deathstarr och i början av förra sommaren släppte de sin debut, en 7" på Malmöbolaget Rundgång Rekords. För tillfället jobbar de med sin debutskiva som är inspelad och mixad av Joakim Lindberg (MF/MB, Double Sun Recordings).