Little Jinder

Filed under: Program — Martin @ 10:39

lördag 18 februari 2017

Öppnar kl. 21:00 / Börjar kl. 22:00
Pris: 230 kr / 18-årsgräns
Biljetter
Facebook-event
Little Jinder Spotify

Mejeriet <3 Little Jinder! En artist vi tycker så mycket om och som kompromisslöst skapar en ärlig, självutlämnande och helt oemotståndlig pop. Vi är så stolta över att kunna välkomna tillbaka Little Jinder till Mejeriet för en fjärde gång.

Redan vid 20 års ålder landade Josefine Jinder ett skivkontrakt med ett bolag på andra sidan Atlanten och spåddes en ljus framtid till mötes. Det stora genombrottet uteblev dock, eller för att använda en mer korrekt fras: sköts upp, för att senare komma med dunder och brak på hemmaplan i Sverige. Med sitt självbetitlade album på svenska fick Jinder såväl kritiker som fans på fall med sina ärliga och självutlämnande texter som, precis som henne själv, kändes helt perfekt i tiden. Hon var helt enkelt den popstjärna som emoji-generationen inte visste att den behövde och albumet prisades med både Grammis och P3 Guld för Årets pop. Med uppföljaren ‘Allting suger’ som släpptes tidigare i år befäste Jinder sin position som en av landets mest intressanta artister. I nuläget medverkar Jinder i Så mycket bättre där hon hittills har fått strålande kritik för sina innovativa tolkningar av de medverkandes låtar. Hennes rättframma tolkning av Tommy Nilssons Vill du ha sex med mig har blivit en av årets mest omtalade Så mycket bättre-framträdanden.

Med ny musik och ett succéår i bagaget är Little Jinder redo för nya utmaningar och således även en turné. Med ett flertal nedslag i Sverige kommer även hennes 2017 att börja, och med största sannolikhet också fortsätta, som en rejäl fullträff.

DJs: Radio AF