Humorfalangen: Oslipat Tolkar Jens Lekman

Filed under: Program — @ 17:30

torsdag 6 mars 2014

Öppnar kl. 19:00 / Börjar kl. 20:00
Pris: 100 kr / Ingen åldersgräns
Humorfalangen på Facebook
Biljetter

Oslipat tolkar är kvällar då standup och musik möts i ljuv förening. Vi bjuder in en artist vars låtar tolkas till ståuppkomik av ett antal begåvade komiker. Sen framförs samma låtar av artisten och den här gången kan vi presentera en av nollnolltalets mest spännande popmusiker, Jens Lekman.

Jens började sin karriär med att ge ut egenpressade cd:s under artistnamnet Rocky Dennis, men från och med 2004 års omtalade album When I Said I Wanted to Be Your Dog har han framträtt under eget namn. Singeln You Are the Light låg på listorna samma år och sedan dess har Jens Lekman spridit sina vackra och melankoliska sånger, alltid med en humoristisk touch.

Det känns extra roligt att presentera en artist som är så intresserad av ståuppkomik. Lekman hade till exempel den amerikanske indiekomikern Todd Barry och Tig Notaro som uppvärmare under en av sina turnéer.

De komiker som fått glädjen att tolka Jens Lekman är:

Ola Söderholm -känd från Tankesmedjan i P3
Matilda Berggren -känd från Ligga i P3
Felicia Jackson -har hörts på Din Gata
Erik Börén -Humorfalangens huskomiker
Niklas Andersson -härlig göteborgare
Lina Linderberth -rolig soctant

Konferencier: Marcus Johansson

Humorfalangen
"Humorfalangen är Mejeriets egen klubb för roligheter och skoj live från vår stora scen. Vi kör en torsdag i månaden och presenterar alltid stora och aktuella namn från humorhimlen."

Klockan sju välkomnar vi dig och ditt sällskap in i Humorfalangens varma famn. Vi börjar tillsammans i baren för att sätta den rätta stämningen, kanske med något att äta eller något att dricka, lite mingelmusik och säkert ett youtubeklipp eller två. Strax innan föreställningen börjar hälsar vår värd Erik Börén välkomna och dörrarna öppnas till stora salen där kvällens komiker har förberett sig och vässat roligheterna. Och du, du hinner ett besök hos bartendern innan du tar plats. När klockan slår åtta går kvällens första komiker på scenen följt av skrattsalvor, applåder och glada tillrop. Mellan akterna blir det paus ackompanjerad av vår specialkomponerade humorfalangenmusik. Så fort yran lagt sig är det dags för kvällens huvudakt att ta er med storm. Efter föreställningen håller vi öppet i baren till elva för den som vill hänga kvar och snacka av sig.

Välkommen!

Hålltider:

19.00 – Bar, kassa och humorhäng.
20.00 – Akt I av Oslipat tolkar: Jens Lekman
ca 21.00 – Akt II av Oslipat tolkar: Jens Lekman
ca 21.45 – Efterhäng i baren

Förköp: Ja, rekommenderas. 
Sittplatsbiljett: 150:-
Ståplatsbiljett: 100:-
Säsongsbiljett sittplats (biljett till samtliga Humorfalangen våren 2014, säljs till och med den 6 februari: 500:-
Säsongsbiljett ståplats (biljett till samtliga Humorfalangen våren 2014, säljs till och med den 6 februari): 350:-

Humorfalangen våren 2014:

6/2 – Kristoffer Appelquist & Tomas Högblom

6/3 – Oslipat tolkar Jens Lekman

3/4 – Anders Johansson & Måns Nilsson & Petrina Karlsson

15/5 – Al Pitcher & Sissela Benn