Mejeriets Musikskola

Filed under: — Mejeriet @ 18:46

MEJERIETS MUSIKSKOLA

Få städer i Sverige är så starkt förknippade med utbildning och kunskap som universitetsstaden Lund. Att driva ett kulturhus som Mejeriet i en sådan stad förpliktigar. Vi på Mejeriet tycker att kulturell utbildning för alla måste vara en självklar del i ett kulturhus. Därför utgör vår populära musikskola en stor del av vår verksamhet!

Mejeriets MusikskolaMejeriets musikskola har under årens lopp gett tusentals barn, ungdomar och vuxna möjligheten att lära sig spela ett instrument och detta är vi naturligtvis väldigt stolta över. Vår musikskola bedrivs helt och hållet i egen regi och med mer än 20 års erfarenhet och mängder av nöjda elever vågar vi påstå att vår undervisning håller absolut toppklass! Här kan du läsa Sydsvenskans jämförande granskning av musikskolorna i Lunds kommun.

Instrument, undervisning och lärare
Vi erbjuder undervisning i följande instrument: sång, gitarr, elgitarr, piano, keyboard, trummor, elbas, kontrabas, saxofon och ensemble. Nytt för 2016 är våra kurser i musikproduktion som du kan läsa mer om här. Våra lärare anpassar alltid undervisningen efter elevens önskemål och har breda kunskaper inom många genrer som: pop, rock, blues, jazz, visa, gospel och klassisk. Om du vill veta mer om våra lärare så kan du bekanta dig med dem här.

Lektionerna på Mejeriet är 22,5 minuter långa och undervisningen sker vanligtvis enskilt, men om man hellre vill vara två elever samtidigt och dela på 45 minuter är detta också en möjlighet. Undervisningen föregår som regel under eftermiddagar och kvällar. I slutet av varje termin erbjuder vi möjligheten att delta i en konsert för de elever som vill. Musikskolan har inga åldersgränser och alla är välkomna!

Kontakta Mejeriets musikskola
Vår musikskola samordnas av Paul Hinz, du kan nå honom antingen via mail eller på telefonnummer 0730-34 68 70. Har du specifika frågor till någon av våra lärare så hittar du deras kontaktuppgifter här.

Anmäl dig!
Terminsavgiften för 12 lektioner á 22,5 minuter är 2.350 kr. Vill du anmäla dig till våra kurser? Fyll i anmälningsformuläret här nedanför så hör vi av oss så fort vi kan erbjuda en ledig plats. Observera att anmälan inte är bindande förrän du tackat ja till en erbjuden plats. Vi ser fram emot att höra från dig!