Jobba som funkis

Filed under: — Mejeriet @ 13:43

FunkisarFunkisar på Mejeriet
Utan det ideella engagemanget lever inte Mejeriet. Våra volontärer arbetar ideellt och kallas för ”funkisar”, de engagerar sig av kärleken till musik, film och kultur. Som funkis får du uppleva oförglömliga konserter och jobba i en spännande miljö med fin gemenskap.

Vad gör en funkis?
Som funkis ställer du upp med din tid och ditt engagemang. Arbetsuppgifterna är varierande, men består huvudsakligen av praktiska saker som att möblera våra lokaler, hänga in och ut jackor i garderoben, sköta kassan, välkomna och kommunicera med våra besökare.

Kan vem som helst bli funkis?
Vi är ett mycket engagerad gäng funkisar som lägger ner mycket tid och engagemang, därför ställer vi höga krav på alla som vill börja jobba hos oss. Alla som ansöker blir kallade till intervju. På intervjun kommer vi ta reda på lite mer om dig och därefter blir du inbjuden att provjobba på en konsert. De flesta av våra funkisar är mellan 15 och 25 år gamla.

Funkis på Mejeriet i LundFår man något betalt?
Att jobba som funiks är ett ideellt engagemang vilket betyder att man inte får något betalt. Däremot så gör vi roliga saker tillsammans som fester, middagar eller utbildningar.

Jag vill anmäla mig!
Kanon! Kontakta oss via formuläret så hör vi av oss via mail. Intervjuer sker vid två tillfällen, månadsskiftet januari – februari samt månadsskiftet september – oktober.