Hitta hit

Filed under: — Mejeriet @ 00:02

Bild på Mejeriets framsida mot Stora Södergatan.

Mejeriet ligger i Lund på Stora Södergatan 64 utmed den södra spetsen av stadens stadspark. För dig som besökare går det lätt att hitta och ta sig till oss med cykel, tåg, buss eller bil.

Om du åker tåg till oss kan du ta dig från centralstationen antingen med buss, cykel eller till fots. Vi brukar räkna med att en promenad till Mejeriet från centralstationen/stadskärnan tar mellan 15 och 20 minuter. För dig som vill cykla inom Lund och inte har en egen cykel kan vi rekommendera stadens satsning på lånecyklar, läs mer om den här.

Både stadsbussarna och flera regionsbussar stannar precis utanför Mejeriet. Hållplatsen utanför oss heter Södertull. Här kan du söka på en resa med buss/tåg inom Skåne som tar dig till oss.

Mejeriet är också lättillgängigt för dig som kommer med bil. Via Lunds södra infart tar det bara ett fåtal minuter till oss och Mejeriet syns vi från vägen. Inom gångavstånd finns två större parkeringshus som du kan se på en karta här. För dig som är rörelsehindrad finns två parkeringsplatser nära Mejeriet. Du kan se dem på en karta här.