Biljetter & presentkort

Filed under: — Mejeriet @ 23:01

Förköp
Det går nästan alltid att köpa biljetter till våra evenemang i förväg via Tickster eller över disk genom våra ombud, om du vill försäkra dig om en en biljett är detta något vi rekommenderar. Mejeriet tar inte ut någon ytterligare avgift för biljetter som köps i förväg utan priset är samma som om du köpt biljetten i vår entré. Unik information för enskilda evenemang kan förekomma och då hittar du informationen under respektive programpunkt i vårt program, det kan exempelvis röra sig om undantag då biljetter inte säljs i förväg eller att förköpsbiljetterna säljs via någon av våra samarbetspartners. Om det finns biljetter kvar vid evenemangets start säljs dessa över disk i vår entré.

Presentkort
Du kan köpa presentkort till våra evenemang. Köp presentkort här och använd koden när du köper biljetter till våra evenemang!

Våra ombud
Biljettbyrån i Lund
Hemsida
Box 41
221 00 Lund
046-13 14 15

Folk å Rock
Hemsida
Skomakaregatan 11
21134 Malmö
040-78103

HepCat Store
BOX 1037
22104 LUND
0705675292

Vanliga frågor om biljetter

  • Du behöver inte skriva ut dina biljetter ifall du har möjlighet att visa dem på bärbar enhet så som en iPhone.
  • En köpt biljett går varken att byta eller att lämna tillbaka i något annat fall än det att artisten ställer in den aktuella konserten.
  • Om det skulle vara så att evenemanget du har köpt biljett till ställs in kommer vi kontakta dig via e-post och berätta hur du ska göra för att återköpa din biljett.
  • Om du undrar hur det fungerar att köpa saker över internet, inte har fått din biljett till din mail eller har en helt annan fråga om hur det går till att köpa biljett ber vi dig kontakta Ticksters kundtjänst.
  • Om du vill kontakta Mejeriet direkt gör du det på 046-131347